• Jobs

Qubojobs, voor iedereen met passie!

Jobs |

Zoek jij een job op kantoor, met stevige wortels in de bouw? Qubo is op zoek naar een dynamische assistent projectleider en een praktisch ingestelde assistent werfleider. Qubojobs zijn voor iedereen met passie, ook 45+’ers!

Qubo is een ambitieus bouwbedrijf en laat dat graag weerspiegelen in het nieuwe bedrijfsgebouw. Als werknemer krijg je een plekje in een gezond en groeiend familiebedrijf met een open karakter, een full-time job binnen een jong, enthousiast team met een degelijke professionele omkadering. Interne opleiding wordt voor beide vacatures voorzien!

Als Assistent Projectleider genoot je bij voorkeur een opleiding als Bachelor vastgoed, bouwkunde, interieurarchitect, interieurvormgever, architect-assistent, toegepaste architectuur of als Master bouwkunde of interieurarchitectuur en heb je een basiskennis van Autocad. Je bent resultaatgericht en gaat steeds voor de perfecte oplossing.

Als Assistent Werfleider genoot je bij voorkeur een opleiding bouwkunde (bachelor, master of ingenieur). Je bent sociaal ingesteld, want je bent het aanspreekpunt van de klant en zorgt voor een vlotte planning en dagelijkse bijsturing. Daarnaast controleer en stuur je de werken op de werf bij, voer je opmetingen uit en controleer je de afwerkingen van de eigen afwerkploeg.

Spreekt een van de vacatures jou aan? Bezorg dan snel jouw CV en motivatiebrief aan Bart De Malsche via bart@qubo.be of per post naar Zwaarveld 69, 9220 Hamme.