• Eten en drinken

Resto B’Art opent vanaf 9 juni en start meteen met een vaderdagmenu

Eten en drinken |

Op 13 juni vieren we opnieuw Vaderdag. Wil je de dag extra speciaal maken voor jouw papa, pluspapa, schoonpapa, pleegpapa, opa, …? Dan kan je genieten van een leuk vaderdagmenu bij Resto B’Art. Het restaurant opent immers opnieuw op 9 juni!

In 2013 mochten we Resto B’Art verwelkomen in de Prinses Josephine Charlottelaan. Gedurende de zes jaar die volgde, mochten chef Bart Deryckere en zijn team wel vier keer een vermelding in de gids van Gault&Millau ontvangen. Het restaurant krijgt er een welverdiende 13/20. We staan dan ook te popelen om vanaf 9 juni opnieuw een bezoekje te brengen aan het restaurant. We hebben er even op moeten wachten, maar Resto B’Art opent vanaf dan met een vernieuwde zaak. De afgelopen periode werd er immers gewerkt aan verwarming, sanitair en elektrische apparaten en werden er ook schilderwerken uitgevoerd. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat.

Op vrijdag 11 juni en zaterdag 12 juni kan je er bovendien smullen van een vaderdagmenu. Het menu kost €65 per persoon of €86 met aangepaste wijnen en bestellen doe je telkens met de volledige tafel. Wat staat er nu op het menu? Wel, je geniet er van een ceviche van zalm met avocadosalade en kokosmarinade, espuma van asperges met gelakt buikspek, geroosterde babykreeft met fregola en groene kruiden, Lomo Duroc met asperges, vadouvanjus, gerookte foie, vitelotte en aardappel. Afsluiten doe je met een panna cotta van aardbeien en muntsorbet. Klinkt veelbelovend! Je tafeltje reserveren kan via http://bit.ly/vaderdagrestobart.

📍 Prinses Josephine Charlottelaan 95, 9100 Sint-Niklaas

Foto © Resto B’Art