• Mijn Stek

Rustig wonen op een boogscheut van het centrum

Mijn Stek |

Droom jij ervan om in Sint-Niklaas te komen wonen? Of misschien ben je al een trotse inwoner van de stad, maar ben je op zoek naar een eigen of een nieuwe woonst? Noteer dan alvast 21 november in jouw agenda, want dan organiseert Zabra een opendeurdag in hun infokantoor en stellen ze het prachtige woonproject Molendreef aan je voor!

Het woonproject in de Edward Prissestraat omvat 94 nieuwbouwappartementen, ontworpen door Bontinck Architecture and Engineering. De appartementen, met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers, kijken uit op een volgroeid park, in een autoluwe buurt. Aan rust en groen dus geen gebrek. Molendreef vormt een veilige omgeving voor mensen van alle leeftijden en in verschillende gezinssamenstellingen.

Dat is nog niet alles. Er zijn nog enkele interessante voordelen verbonden aan het woonproject. Zo wordt er ruimte gegeven aan deelauto’s, waardoor er ingespeeld wordt op de laatste mobiliteitstrends. Bovendien komt Molendreef in aanmerking voor de btw-verlaging naar 6%! Onder bepaalde voorwaarden betaal je bij de aankoop van een appartement dus slechts 6% btw, in plaats van 21%.

Wil je graag nog meer te weten komen en Molendreef nog beter leren kennen? Schrijf je dan snel in voor de opendeurdag op zondag 21 november via https://bit.ly/inschrijven_opendeurdag.

📍 Infokantoor Sint-Niklaas, Nieuwe Molenstraat 134, 9100 Sint-Niklaas; 14u – 17u