• Shopping

Schoenen en lederwaren Timmermans is verhuisd

Shopping |

Schoenen en lederwaren Timmermans is een echt begrip in Sint-Niklaas. Nadat ze jarenlang gevestigd waren in de Stationsstraat, kozen ze vanaf 5 maart definitief voor een locatie aan de Nieuwe Baan.

Het verhaal van deze jarenlange familietraditie start bij Adolphe Timmermans. In 1875 maakte hij zijn eerste paar schoenen in Sint-Niklaas en stond zo aan de wieg van de succesvolle familiezaak. Zoon Leo voegde er nog een winkel aan toe en kleinzoon Marcel week met de zaak uit naar de Stationsstraat. Achterkleinzoon Marc richtte bovendien een tweede zaak ‘Tims’ op in het Waasland Shopping Center. Ondertussen zijn we zo’n 145 jaar verder en zetten vijfde generatie Justine en Carole de volgende stap in hun verhaal met de recente verhuis.

De winkel kiest naast de nieuwe locatie ook voor een nieuw concept. Je vindt er nog steeds een ruime collectie dames- en herenschoenen, lederwaren en reiskoffers, maar Timmermans breidt nu ook uit naar kleding voor mannen en kiest voor een uitgebreider aanbod aan dameskleding. Bovendien wordt de nadruk gelegd op kwaliteitsvolle seizoensmode en op een rustgevende winkelbeleving. De grootste voordelen aan de nieuwe locatie? De parkeergelegenheid voor de deur en natuurlijk ook de gezellige nieuwe koffiecorner! ☕

P.S. Ook de webshop zit in een nieuw jasje. Neem een kijkje op de online etalage via http://bit.ly/timmermanswebshop.

Foto © Schoenen Timmermans

Nieuwe Baan 135
9111 Sint-Niklaas