• Eten en drinken

Skippy’s: Australian coffee shop by day, unique wine experience by night

Eten en drinken |

Wanneer je Skippy hoort, denk je toch onmiddellijk aan de vrolijke boskangoeroe uit de oude televisieserie? Ideaal, want koffie- en wijnbar Skippy’s in Sint-Niklaas heeft dan ook alles te maken met Australië!

Emily trok met de rugzak rond, toen ze in het paradijselijke Australië Eddie ontmoette. Eddie is er opgegroeid tussen de wijngaarden van Margaret River in het zuidwesten van het land. Later zouden ze samen reizen naar parels over de hele wereld en er bovendien ongelooflijk veel bijleren over wijn. De volgende stap bevond zich in België, waar ze een charmante zaak openden, die overdag heerlijke koffie zou serveren en ‘s avonds omgetoverd zou worden tot een klassevolle wijnbar.

Maar naast wijn en koffie worden er ook smakelijke lunches op tafel getoverd! Geïnspireerd op de mooie reizen van Emily en Eddie, zijn de verschillende maaltijden precies wat je zoekt wanneer je eens iets nieuws wilt proberen. Bruschetta’s, Griekse yoghurt of lactosevrije meat pies: bij Skippy’s kan het! En ook het thee-aanbod spreekt tot de verbeelding. Met leuke namen als ‘Laughing Kookaburra’ brengen ze Australië een klein beetje dichterbij.

Spring deze week nog snel even binnen, voor ze op jaarlijkse vakantie gaan van 23 oktober tot 2 november. Daarna zullen ze jou weer met open armen ontvangen en kan je bovendien genieten van live muziek op donderdag 11 en donderdag 18 november!

📍 Nieuwstraat 13, 9100 Sint-Niklaas

Afbeelding © Skippy’s