• Eten en drinken

Soep&Zoet zet heropening terrassen in met nieuwe menukaart

Eten en drinken |

Soep&Zoet is ondertussen echt al een vaste waarde geworden bij ons. We zijn dan ook enorm blij dat we vanaf 8 mei opnieuw op hun gezellig terras terechtkunnen. De nieuwe menukaart heeft alvast onze nieuwsgierigheid geprikkeld!

Een van de adresjes die sowieso op ons lijstje staan om binnenkort te bezoeken is Soep&Zoet. Al was het maar om eens te genieten van hun terras en locatie in de Stationsstraat voor ze in november naar het Landhuis verhuizen. Het brunchcafé vliegt er meteen in op 8 mei. Dat doen ze met een nieuwe menukaart met een selectie van hun lekkerste gerechtjes.

Het terras is in principe open van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30u tot 17u, maar zal wel enkel open zijn bij goed weer. Wil je zeker zijn van jouw plaatsje? Dan kan je je tafeltje reserveren via http://bit.ly/terrassoepenzoet.

P.S. We lieten jullie eerder al weten dat de zaak gestart was met picknickboxen en brunchboxen, maar had je er ook al op gelet dat Hanne en Dave uit Blind Getrouwd hier in een van de laatste afleveringen graag gebruik van maakten? Hanne was vooral fan van dat “quinoa-ding” en we kunnen haar geen ongelijk geven!

Foto © Soep&Zoet