• Jobs

Start je carrière bij het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren!

Jobs |

Of je nu op zoek bent naar een job als verpleegkundige, psycholoog, leidinggevende in management, in informatica of een technische functie: bij het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren ben je meer dan welkom. Een job in deze ziekenhuizen is vast het begin van een mooie carrière met veel groeipotentieel!

Waarom zou je juist kiezen voor een job bij het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren? Dat weten wij wel! Je komt terecht bij één van de grootste werkgevers van het Waasland. Dat wil zeggen: veel supertoffe collega’s en mogelijkheden om door te groeien! Bovendien mag je in deze innovatieve omgeving meewerken aan tal van nieuwe projecten en is een dag in het ziekenhuis nooit saai.

Niet alleen de patiënten worden goed verzorgd, ook aan jouw welzijn wordt veel aandacht besteed. Deze organisatie draagt zorg voor haar medewerkers en steunt op open en eerlijke communicatie. Iedereen krijgt de mogelijkheid om een goede balans te vinden tussen het professionele en privéleven!

Voel jij je geroepen om jouw talent bij het AZ Nikolaas of het AZ Lokeren in te zetten? Bekijk dan zeker de vacatures op https://bit.ly/vacatures_AZN_AZL.