• Eten en drinken

Te ontdekken in Sint-Niklaas: het zelfgemaakte bier van dit Thaïs restaurant

Eten en drinken |

Een Thaïs restaurant met hun eigen bier, dat krijg je niet vaak te horen! We zijn er dan ook trots op dat Sint-Niklaas dit te bieden heeft. De naam van het restaurant doet het al vermoeden: bij Nam Nam Nam is het altijd lekker smullen. 😋

Het restaurant opende de deuren op vrijdag 16 oktober, amper drie dagen voor de verplichte sluiting van de horeca. Het eethuisje in het hart van de ballonstad maakte echter al snel de overstap naar take-away maaltijden. Van donderdag tot en met zaterdag kan je lekker Thaïs eten afhalen in het restaurant op de Houtbriel, inclusief enkele vegan opties. Je bestelling plaats je minstens één dag op voorhand via WhatsApp op het nummer 0472 07 77 33. Dat de take-away optie populair is, was meteen duidelijk: alle porties zijn bijna altijd uitverkocht!

Onze favorieten van de menukaart? De rijsttafel voor twee personen met allerlei verschillende hapjes (bye, keuzestress!) en natuurlijk ook het zelfgemaakte bier ‘Nam's huisbiertje’. Voor dat laatste gingen ze trouwens te rade bij Nicolas en Sven van Hallelujah Brewery. De volledige menukaart vind je op http://bit.ly/menunamnamnam. Smakelijk!

We sluiten af met een leuke quote van het restaurant zelf:

Zelf koken? Ain't nobody got Thai for that!

#mijnstadsintniklaas #lovelocal #horeca #takeaway

Foto © Nam Nam Nam