• Eten en drinken

Verwen jezelf met een heerlijk ontbijt bij Den Biko

Eten en drinken |

Bij Stephanie en Elke van Den Biko in de Sacramentstraat geniet je van een huiselijke sfeer, een heerlijk uitgebreid ontbijt of brunch en van goeie koffie. Een ideale omgeving om bij te praten met je vrienden, te vergaderen met de collega’s of zelfs gewoon met een goed boek te ontspannen in de zetel!

Bij deze ontbijt- en brunchbar zal je ook niet zomaar een boterham eten. Op het menu staan bijvoorbeeld pina colada pancakes, granola of een poké bowl, maar ook nog enorm veel andere gerechten die van jouw ontbijt een echt feestmaal maken. Volg je een gluten- of lactosevrij dieet of eet je vegatisch of vegan, dan kan je eenvoudig op de kaart zien welke gerechten bij jouw voorkeuren aansluiten. Er wordt zoveel mogelijk gebruikt van gezonde, maar vooral lekkere, ingrediënten, maar ook de chocoladeliefhebbers zullen er heerlijk kunnen eten. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan koffie en thee, of kan je kiezen voor een ontbijt met bubbels.

Den Biko is dus zeker een aanrader voor een gezond en gevarieerd ontbijt! Je dag goed starten doe je naast de Sint-Nikolaaskerk, in de Sacramentstraat 3!

Afbeelding © Den Biko