• Jobs

Vind een job dicht bij huis bij Polypane Glasindustrie!

Jobs |

Wist je dat één van de grootste onafhankelijke producenten van isolerend glas in België zich net buiten Sint-Niklaas bevindt? Polypane Glasindustrie NV is gevestigd in Temse en is gespecialiseerd in de veredeling van vlak glas tot isolerende beglazingen voor de utiliteit-, woning-, industriële en gevelbouw. En misschien kan jij er binnenkort jouw steentje bijdragen!

Polypane Glasindustrie is al meer dan 40 jaar actief betrokken in de productie, ontwikkeling en onderzoek van productverbeteringen en nieuwe toepassingsmogelijkheden van isolerende beglazingen. Binnen de glassector is het bedrijf reeds 75 jaar actief in de levering en plaatsing van glasproducten voor zowel buiten- als binnentoepassingen. Daarbij wordt kwaliteit altijd hoog in het vaandel gedragen.

Het bedrijf is nu op zoek naar nieuwe medewerkers voor verschillende functies: chauffeur C(E), technieker in elektromechanica, operator of productiearbeider. Als werknemer bij Polypane Glasindustrie werk je mee aan diverse glasprojecten in woning- en projectbouw zowel nationaal als internationaal, zoals de Madou Toren in Brussel of luchthaven Charles De Gaule in Frankrijk. Bovendien kom je terecht in een dynamische omgeving met tal van doorgroeimogelijkheden in een familiaal bedrijf met een persoonlijke aanpak.

Ben jij de gemotiveerde nieuwe kracht die ze zoeken? Bekijk alle vacatures van Polypane Glasindustrie NV en solliciteer op Regiotalent!