• Shopping
  • Wat te doen

Volvo Van Kasteren zet volop in op duurzaam!

Wat te doen |

Volvo Cars wil tegen 2030 alleen nog volledig elektrische wagens verkopen. Een ambitieus plan, waarin duurzaamheid centraal staat. Het is dan ook die vooruitgang en vooruitstrevendheid met een betere wereld als ultiem doel, dat Van Kasteren zo fier maakt deel uit te maken van de Volvo-groep.

Zelf dragen ze dan ook graag hun steentje bij. Wist je dat ze een laadpaal voor openbaar gebruik hebben geïnstalleerd? Zo heeft iedereen in de buurt de kans om ook elektrisch te rijden! In een volledig vernieuwde carrosserie worden daarnaast ook kleine deukjes tot volledige voorruiten gerepareerd of vervangen met duurzame producten.

Maar duurzaam is niet alleen het herstellen van oude voertuigen of het ontwikkelen van volledig nieuwe, 100% elektrische voertuigen. Ook verbeteringen aan bestaande modellen kunnen een stap in de goede richting betekenen. Zo hebben de plug-inhybridewagens van de 60- en de 90-reeks Recharge-modellen nieuwe batterijen. Deze hebben een grotere kilometercapaciteit, waardoor je dus meer elektrische kilometers kan rijden en minder CO2 uitstoot!

Het is ideale moment om deze modellen te leren kennen is nu. Het is namelijk salonperiode bij Van Kasteren. Nog tot 30 januari word je hartelijk verwelkomd met een hapje en een drankje en geniet je van mooie voordelen. Op de Volvo XC40 kan je nu bijvoorbeeld tot € 3.100 korting krijgen! Deze is verkrijgbaar van benzine tot 100% elektrisch.

Eens langsgaan en de modellen leren kennen, lijkt ons dus zeker een goed idee! Nog tot 30 januari zijn er extra openingsuren ingelast:

  • Donderdagavond tot 21 uur
  • Zaterdag van 10 – 17 uur
  • Zondag 11 – 17 uur

📍 Volvo Van Kasteren, Bellestraat 46, 9100 Sint-Niklaas

Afbeelding © Volvo Van Kasteren