• Eten en drinken

Voor ons ‘ne goeie sangria’ bij ‘t OC, alsjeblieft!

Eten en drinken |

Fans van ‘t OC in de Voskenslaan springen nu waarschijnlijk een gat in de lucht. Het populaire Ontmoetingscentrum Fabiola met groot en mooi terras is namelijk ook van plan om vanaf zaterdag 8 mei opnieuw te starten. Naast de heropening van hun terras voorzien zaakvoerders Nico en Carine ook nog steeds een takeawayaanbod.

Nico en Carine verwelkomen vanaf 8 mei opnieuw volk op hun ruim terras. Daarbij kijken ze telkens ‘s ochtends of het mooi weer is. Bij goed weer is de taverne open, anders niet. Wil je zeker zijn dat de taverne open is? Dan kan je de dag zelf eens bellen naar 03 778 11 22. Ook je eten reserveer je best op dat nummer. Ze starten er immers op met een beperkte kaart. Bovenop het terras bieden Nico en Carine nog steeds takeaway aan.

Onder het bewind van Nico en Carine kreeg ‘t OC meer dan 10 jaar geleden een gezellig en groot terras. In normale tijden kunnen hier maar liefst 150 personen genieten van onder meer 'ne goeie sangria' met vers fruit. Wat begon als een kleine kaart, werd al snel een uitgebreide menukaart vol lekkers. Ook qua drank heeft ‘t OC heel wat te bieden. Zo kan je er wel 32 verschillende gins krijgen, proef je er de zelfgemaakte Oc sweet en Oc pepper Gin en heb je keuze uit 12 wijnen.

📍 Voskenslaan 154, Sint-Niklaas

Foto © OC Fabiola