• Wat te doen

Waar houden die nieuwe richtingen van d’Academie zich eigenlijk mee bezig?

Wat te doen |

Heb jij al een bezoek gebracht aan de wisseltentoonstelling Parade in de Vierkante Zaal van d’Academie Beeld? Nee? Laten we dan eerst het slechte nieuws brengen. De tentoonstelling van het atelier Cross-Over-Project heb je net gemist. Het goede nieuws: je hoeft niet te treuren, want de tentoonstellingsruimte wordt alweer door een volgend project ingenomen, van de ateliers Textiele Kunst, Productontwerp-labo en Projectatelier.

Parade is een wisseltentoonstelling in drie delen, van d’Academie Beeld van Sint-Niklaas. Cross-Over-Project vormde het eerste deel, Textiele Kunst, Productontwerp-labo en Projectatelier vormen het tweede en het slot zal verzorgd worden door de opleiding Levend Model. Dankzij Parade kunnen de leerlingen in de nieuwe ateliers van d’Academie hun werk voorstellen aan nieuwsgierigen. Niet alleen in de Vierkante Zaal, maar ook in de gangen. Daar bots je op geluidsinstallaties van de opleiding Sounddesign en visionboards van Atelier In.Zicht.

Ben je benieuwd wanneer je welke werken kan bewonderen? Houd dan de social media (Facebook en Instagram) van d’Academie Beeld van Sint-Niklaas in de gaten, of lees alle updates via https://beeld.academiesintniklaas.be/activiteiten/parade-vierkante-zaal

Parade loopt nog tot 27 maart 2022.

Afbeelding © d’Academie Beeld van Sint-Niklaas