• Weetjes

Waasland Shopping bedankt medewerkers van Vitaz met warme wafels en muffins

Weetjes |

Eind 2020 – een jaar waar weinigen echt graag aan terugdenken, als je het ons vraagt – organiseerde Waasland Shopping zoals wel vaker een eindejaarsactie. Via de verkoop van cadeauverpakkingen bij de Waasland Shopping Gift Card zamelden de bezoekers van Waasland Shopping samen zo’n € 4.850 in. Een mooi bedrag voor het goede doel. En dat doel moest in 2020 ook niet ver gezocht worden. Er werd gekozen om er álle medewerkers van zorginstelling Vitaz mee te bedanken, die in 2020, maar ook erna, hun handen vol hadden met het verzorgen van de vele patiënten, met of zonder corona. Maar wat werd er dan eigenlijk met dat geld gedaan?

Álle medewerkers van Vitaz, dat zijn er een heleboel. Iets organiseren om iedereen te bedanken, bleek dan ook een hele klus, maar aan opgeven werd niet gedacht. Uitstel door de gekende maatregelen, hoeft gelukkig niet altijd afstel te betekenen! Op 13 en 14 januari 2022, een dik jaar later dus, was het eindelijk zover en kon Waasland Shopping de medewerkers eindelijk in de bloemetjes zetten. Nu ja, in de wafels en muffins.

Op deze twee dagen werd een foodtruck geplaatst aan de twee grote campussen van de ziekenhuisgroep. Er werden bijna 2000 (!) verse, warme wafels gebakken, als lekker tussendoortje voor het personeel. En ook de nachtploegen en het personeel op de overige sites werd niet vergeten: zij werden bedankt met in totaal 1600 muffins. Een actie die -letterlijk – in de smaak viel bij de medewerkers van Vitaz!

Afbeelding © Waasland Shopping