• Wat te doen

Wase Uitvaartplanner organiseert muzikale herdenkingswandeling

Wat te doen |

Reeds sinds 2012 organiseert de Wase Uitvaartplanner jaarlijks een herdenkingsmoment voor alle overleden voor wie zij de uitvaart mochten verzorgen. Omdat een plechtigheid organiseren dit jaar niet mogelijk was, kozen Pascal en Andrée, Wolfgang en Attie ervoor om op zondag 14 november een serene wandeling als alternatief in te richten.

Bij de start van de wandeling wordt een tastbare herinnering aan de overledene voorzien. Zo kan je jouw dierbare nog een laatste keer mee op pad nemen. De wandeling is 6 km lang met vrije start tussen 9u30 en 14u30. Op verschillende bijzonder plaatsen doorheen het parcours, wordt stilgestaan om te herdenken, met muziek, poëzie en vooral heel veel warmte. Ook een hapje en een drankje zijn voorzien. Wie liever niet meewandelt, kan aan het vertrekpunt wachten op vrienden en familie tot zij klaar zijn met de wandeling.

Wil jij ook samen met jouw familie jullie dierbare overledene herdenken op deze mooie manier? Op zondag 14 november is iedereen welkom op de parking van Domein De Ster in de Brokkelingenstraat voor de aanvang van de wandeling. Deelname is gratis, maar je moet wel inschrijven.

Afbeelding © Wase Uitvaartplanner