• Jobs

Werk jij binnenkort mee aan een duurzame toekomst?

Jobs |

Ken jij Luminus Solutions al? Het bedrijf heeft 25 jaar expertise in innovatieve energieoplossingen voor gebouwen en industrie. Hun missie: Energie besparen, beveiligen en beheren. Met koolstofarme en energie-efficiënte technieken helpen zij hun klanten om minder energie te verbruiken. Iedere klant krijgt een oplossing op maat, dankzij de inzet en expertise van een divers team van medewerkers!

Ligt duurzaamheid bij jou in de bovenste schuif en wil jij werken voor een door en door Belgisch bedrijf? Dan is een job bij Luminus Solutions misschien wel iets voor jou! Het bedrijf is namelijk op zoek naar HVAC-onderhoudstechniekers in het Waasland alsook verschillende technische profielen in heel België! Je komt terecht in een team van betrokken collega’s, die zich iedere dag engageren voor het beste resultaat. Daarnaast behoren ook een oplossingsgerichte aanpak en een open samenwerking met de klanten tot de kernwaarden van het bedrijf.

Waarom kiezen voor Luminus Solutions? Je kan rekenen op een boeiende functie in een snel evoluerende KMO en een interessant salarispakket met verschillende extralegale voordelen. Bovendien krijg je ook voldoende ruimte voor initiatief en ontwikkelingspotentieel. En, misschien wel het belangrijkste van allemaal: je brengt jouw dagen door in een aangename werksfeer, met energieke en enthousiaste collega’s!

Kan jij je hierin helemaal herkennen? Bekijk dan snel alle vacatures via https://bit.ly/vacatures_luminussolutions.