• Jobs

Word arbeider grond- en rioleringswerken bij Dekeyser Freddy en zonen

Jobs |

Dekeyser Freddy en zonen is op zoek naar een arbeider die grond- en rioleringswerken kan uitvoeren. Ben je een flexibele persoon die een persoonlijk contact en een nauwkeurige opvolging van projecten hoog in het vaandel draagt, dan is deze vacature bij dit familiale bedrijf mogelijk precies wat je zoekt.

Het bedrijf werd in 1957 opgericht door Freddy Dekeyser met een duidelijke visie: een deskundige en persoonlijke aanpak. Ook voor zonen Erwin en Lesley is dit nog steeds het stokpaardje van het bedrijf. Klanten kunnen dan ook rekenen op een uitstekende service en open communicatie. Bij werknemers wordt kennis enorm gestimuleerd met goede opleidingen, waardoor iedereen steeds up-to-date is, en ook stipt werken is natuurlijk een absolute must. Als arbeider bij Dekeyser Freddy en zonen kan je bovendien ook rekenen op een mooie verloning.

Wil jij ook graag jouw steentje bijdragen bij Dekeyser Freddy en zonen en deze mooie visie mee uitdragen? Stuur dan snel je CV naar Tineke Ringoot via info@grondwerkendekeyser.be.