• Jobs

Word jij MIWA’s nieuwe manager operations?

Jobs |

Weet jij wat er met jouw afval gebeurt nadat het is opgehaald of nadat je het op het recyclagepark hebt achtergelaten? Binnenkort zou je wel eens heel goed op de hoogte kunnen zijn van al deze processen, want MIWA is op zoek naar een voltijdse ‘manager operations’.

MIWA is de afvalintercommunale in de regio Midden-Waasland en is verantwoordelijk voor de gemeenten Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Temse en Waasmunster. Samen goed voor zo’n 153.000 inwoners! Naast de ophaling en verwerking van huishoudelijk afval, staat MIWA ook in voor het uitbaten van de recyclageparken en sensibilisering en preventie rond afval.

Als manager operations sta je in voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de operationele taken van MIWA (containervervoer, recyclageparken, overslagstation) en superviseer je de werkzaamheden van MIWA’s externe dienstverleners. Je garandeert de continuïteit en het correcte verloop van de operationele werkzaamheden en waakt over veiligheid, kwaliteit en kostenefficiëntie. Je evalueert kritisch de bedrijfsprocessen en doet verbetervoorstellen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur in een stabiele werkomgeving met gedreven collega’s en een loon conform de barema’s van de openbare sector (B4-B5), waarbij relevante ervaring kan worden overgenomen. Daarbovenop geniet je van een interessante verlofregeling, maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering.

Jouw profiel: MIWA kijkt uit naar kandidaten met ervaring in de afvalsector en/of logistiek. Je bent communicatief en werkt erg nauwkeurig. Daarnaast wordt van jou verwacht een flexibele ingesteldheid, discretie en een goede dosis stressbestendigheid te hebben. Je hebt een goede kennis van MS-Office-toepassingen. Je beschikt (minimum) over een bachelordiploma, beschikt over minimum 6 jaar leidinggevende ervaring en bent houder van een rijbewijs B.

Meer weten over MIWA en deze vacature? Surf dan snel naar https://www.miwa.be.