• Eten en drinken
  • Wat te doen

Ben jij al ingeschreven voor de nieuwe editie van Kempen aan Tafel?

Wat te doen |

Uitstel is geen afstel. De tweede editie van Kempen aan Tafel mag op woensdag 10 november doorgaan in het Wimec Event Centre in de Everdongenlaan 29 te Turnhout. Laat je culinair verwennen met een vijfgangenmenu, samengesteld door lokale topchefs en steun met je inschrijving het goede doel!

Op 10 november worden wel 4 gerenommeerde, lokale chefs verwelkomd! Het culinaire team bestaat uit Ivan Menten (Au Comptoir), Bart Gils (Signatuur), Nicolas Nuyens (Signature Catering by Nicolas) en Alex Verhoeven (Restaurant Hert). Het dessert zal verzorgd worden door gastchef Willem Verlooy (Patisserie Willem Verlooy). Zoveel talent in de keuken, dat kan alleen maar overheerlijk smaken!

Een deel van de winst van het evenement gaat trouwens naar To Walk Again. Deze organisatie richt verschillende laagdrempelige en aangepaste activiteiten in voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een fysieke beperking. Daarnaast bieden ze ook stimulerende en progressieve revalidatie op maat aan, met de nieuwste technologieën en deskundige begeleiding. Wist je dat Wout Van Aert peter is van deze mooie organisatie? Door je in te schrijven voor Kempen aan Tafel kan je dus niet alleen genieten van een culinair hoogstaand vijfgangenmenu, maar steun je bovendien een fantastisch goed doel. Twee vliegen in één klap!

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in!

Afbeelding © Noémie Boone en Dennis Peeters (Belgian Food Experience)