• Wat te doen

Bengereng: de gezelligste spellenclub!

Wat te doen |

Ben jij iemand die heel graag bordspellen speelt, maar niet altijd genoeg volk vindt om mee te spelen? Of wil je graag nieuwe spelletjes en medespelletjesfanaten leren kennen? Maak dan zeker eens kennis met spellenclub Bengereng! Iedere tweede woensdag van de maand organiseren zij tussen 20u en 23u30 een supergezellige spelletjesavond.

Een avond bij Bengereng zit boordevol spelplezier. Je kan er de klassiekers onder de bordspellen spelen, maar ook kennismaken met nieuwe spelletjes, die hun plekje in de harten van enthousiaste spelers nog moeten veroveren. Of misschien wil je af en toe wel eens een prototype uitproberen? Bovendien speel je er samen met supertoffe mensen en zijn er iedere spelletjesavond wel enkele prijzen te winnen.

Sinds kort gaan de bijeenkomsten van Bengereng door in het museumcafé Vijven en Zessen, bij het speelkaartenmuseum, in Druivenstraat 18. Er wordt een kleine bijdrage van €2,5 gevraagd om nieuwe spelletjes en prijzen te kunnen aankopen. Wil jij er tijdens de volgende spelletjesavond bij zijn? Hou dan zeker de Facebook-pagina van spellenclub Bengereng in de gaten!

Veel speelplezier!

Afbeelding © Bengereng Turnhout