• Wat te doen

Breng dieren tot leven in het Natuurpunt Museum

Wat te doen |

Vandaag is het de eerste dag van de krokusvakantie! Kan jij enkele dagen of een volledige week met je kind(eren) spenderen? Zalig!

Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten deze week? Dan hebben we een tip! Tijdens de krokusvakantie doet het Natuurpunt Museum mee met de Krokuskriebels! De Krokuskriebels zijn een reeks activiteiten georganiseerd voor gezinnen met tieners tussen 10 en 14 jaar.

In het Natuupunt Museum kan jij terecht met een tablet of je eigen smartphone om dieren te zoeken. Tijdens je zoektocht zal je enkele haiku’s moeten ontcijferen. Haiku’s zijn korte Japanse gedichtjes. De gevonden dieren worden de sterren van een eigen filmpje. Dat filmpje wordt door samen met de ouders gemaakt aan de hand van de silhouetten van de gevonden dieren in een digitaal kader. Wil je in de prijzen vallen? Post je vilmpje op Facebook met #natuurpuntmuseum en #krokuskriebels! Succes!

Je kan deze activiteit van 15 tot 19 februari doen. Een bezoek duurt 1 uur en er wordt met tijdsblokken van 30 minuten gewerkt.

Boek jouw tijdsblok via de website van Natuurpunt Museum

Afbeelding © GDK via Natuurpunt Museum