• Shopping

Cadeauwebshop Het Andere Geschenk

Shopping |

Bij webshop Het Andere Geschenk vind je de origineelste en meest kwalitatieve interieurdecoratie en cadeau-ideeën. Alle spullen zijn handgemaakt door de mensen met mogelijkheden en talenten in Dagbesteding ‘t Huizeken in Turnhout, van vzw Mekanders.

Een blik op de inhoud van de webshop geeft je onmiddellijk heel wat inspiratie. Een groot aanbod keramische borden en schaaltjes, kaarsenhouders. Prachtige opbergkisten, puzzels, fotolijstjes en kapstokken in hout. Met de kapstokken in de vorm van leeuwen, neushoons of olifanten heeft jouw kind een superstoere kamer! Daarnaast zijn er ook nog een groot assortiment wenskaarten in hout en papier, leuke cadeaulabels en draagtassen gemaakt uit gerecycleerde banners. Zelfs vogelhuisjes en gepersonaliseerde rompertjes voor baby’s kan je er kopen!

Stuk voor stuk worden deze spullen handgemaakt door de medewerkers van dagbesteding ‘t Huizeken. Dit zijn mensen die niet langer in het gewone arbeidscircuit of in een beschutte werkplaats tewerk gesteld kunnen worden. Één of meerdere dagdelen per week brengen ze door in ‘t Huizeken, waar ze zoveel mogelijk taken op maat krijgen. Want iedereen blinkt uit in iets anders! Er wordt ook hoog ingezet op kwaliteit, boven kwantiteit.

Zoek je nog een kwalitatief en verantwoord geschenkje? Kijk dan zeker eens bij Het Andere Geschenk, de winkel van ‘t Huizeken!

Afbeelding © vzw Mekanders