• Eten en drinken
  • Shopping

Cantata komt binnenkort naar Turnhout!

Shopping |

Kennen jullie de winkel Cantata? Deze Koffie-, thee- en cadeauwinkel uit Wijnegem is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een populaire kleine keten in België. 5 jaar geleden begon het met een winkel in Wijnegem, maar ondertussen hebben ze ook vestigingen in Gent, Sint-Niklaas, Sint-Pieters-Woluwe, Nijvel en sinds kort ook in Luik.

En binnenkort komt er nog een zevende vestiging bij, in Turnhout! Vanaf januari zullen ook de inwoners van Turnhout dus kunnen genieten van wel 100 koffiesoorten en 200 theesoorten. Misschien geef jij over een jaar wel iemand een geschenkpakket met koffie, thee en leuke accessoires van Cantata. Vroeger mag natuurlijk ook altijd, wanneer een koffie- of theefanaat zijn verjaardag viert, bijvoorbeeld. Cantata zal haar intrek nemen op de Turnova-site.

Aan de uitbreidingen zal nog niet onmiddellijk een eind komen. De keten heeft haar blik gericht op onder andere Nederland, Luxemburg en Scandinavië en wil over nog eens 5 jaar 20 winkels hebben. Het ultieme doel is om in ieder winkelcentrum een herkenbaar merk te zijn.

https://www.cantata.be

Afbeelding © Cantata