• Shopping

Charlotte en Willem Lederwaren

Shopping |

Charlotte en Willem Lederwaren, dat is een referentie in Turnhout voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle spullen van uitstekende kwaliteit. 54 jaar lang was de zaak gevestigd in Antwerpen, maar in maart 2020 kwam er een nieuwe vestiging in Turnova. En wat zijn we daar blij mee!

Lederwaren mag je in de breedste zin van het woord opvatten. Het aanbod van Charlotte en Willem Lederwaren is werkelijk fenomenaal. Lederen riemen, paraplu’s, wollen en lederen handschoenen, hoeden en petten, portefeuilles, handtassen in allerlei maten en modellen… Alles met een mooie prijs/kwaliteit-verhouding en vaak van ambachtelijke makelij. Iedereen vindt er wel iets in zijn stijl (tijdloos, trendy, zakelijk…) en binnen ieder budget.

De gezichten achter de zaak, dat zijn mama Christel, die de zaak 17 jaar geleden overnam en nog steeds met trots uitbaat, en dochter Kato, die ondertussen ook al 11 jaar mee in het avontuur is gestapt. Samen bedienen ze elke klant van het juiste advies en een perfecte service. En dat met tonnen klantvriendelijkheid en een gedeelde passie voor hun producten.

Zelf op zoek naar lederen accessoires? Ga zeker langs bij Charlotte en Willem Lederwaren in Turnova en ontdek het aanbod zelf!

📍 Charlotte en Willem Lederwaren, Kursaalpoort 20, 2300 Turnhout

Afbeelding © Charlotte en Willem Lederwaren