• Shopping

De Kolonisten: het spellenwalhalla voor de liefhebbers van het betere bordspel

Shopping |

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste gezelschapsspelletjes, worden jouw feestjes standaard opgeleukt met alweer een nieuw bordspel en sta je altijd te springen om als eerste een pion te kiezen of de kaarten uit te delen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor jou! Met de komst van nieuwe medewerker Joke zal spellenwalhalla ‘de Kolonisten’ opnieuw wat vaker geopend zijn, waardoor jij jouw verzameling nog verder kan uitbreiden.

Voortaan zal je bij de Kolonisten overdag terecht kunnen op woensdag, donderdag en vrijdag. Ook in het weekend opent de winkel in de namiddag haar deuren voor de liefhebbers van het betere bordspel. Wist je dat je er ook opnieuw leuke spelletjes kan spelen op donderdag- en vrijdagavond? Zowel Dungeons and Dragons als Magic The Gathering worden op regelmatige basis gespeeld in de winkel. Aangezien de winkel aangesloten is bij het Wizard Play Network, kunnen zij voor Magic The Gathering allerhande toffe evenementen en tornooien organiseren!

De Kolonisten is voor jou, de echte spelletjesfanaat, dus een winkel waar je ab-so-luut eens moet langsgaan. Meer info vind je hier.

de Kolonisten
Patersstraat 72/1
2300 Turnhout
info@dekolonisten.be

Afbeelding © De Kolonisten