• Eten en drinken

De lekkerste broden en gebakjes bij Michiel en Lotte

Eten en drinken |

Als wij zin hebben in een taartje, is er steevast één adres waar we naartoe gaan. Of eigenlijk twee, want ‘t Verloore Brood heeft twee vestigingen in Turnhout. Ook de broodautomaat aan de Nieuwe Kaai mogen we natuurlijk niet vergeten!

Soms missen we wel eens de tijd dat ‘t Verloore Brood nog in het pand van het Wafelhuis zat en je er ook een tearoom vond. Maar dan zouden Michiel, Lotte en hun team natuurlijk wel veel minder tijd hebben om hun heerlijk verfijnde gebak en taarten te maken. Sinds ze gestopt zijn met hun tearoom en workshops Bakken & Co focussen ze zich immers puur op de kwaliteit van hun producten.

In de bakkerij krijg je dan ook elke dag een ruime keuze aan verse taarten en gebak. Er is bovendien telkens een brood van de week en je kan er ook koekjes, choco, confituur en andere confiserie kopen. Daarnaast zijn wij volledig verzot op de bokkenpoten van Michiel. Wist je trouwens al dat je jouw brood of gebak ook gewoon op hun webshop kan bestellen? Handig!

P.S. Proef zeker ook eens de echte Turnhoutse peperkoek! In de bakkerij maken Michiel en zijn team de peperkoek volgens het oude recept van Van Deun-Poppeliers, de oude peperkoekfabriek in Turnhout.

📍 Patersstraat 69, Turnhout
📍 Schorvoortstraat 29, Turnhout
📍 Nieuwe Kaai, Turnhout (broodautomaat)

Foto © ‘t Verloore Brood