• Shopping

Deze toffe adresjes doen mee aan Weekend van de Klant!

Shopping |

Het is dit weekend weer Weekend van de Klant! Tijdens dit weekend word jij, de klant, door de lokale handelaars in de bloemetjes gezet, omdat jij ook dit jaar weer de lokale economie gesteund hebt! In Turnhout nemen zo’n 70 handelszaken deel. Wij lichten er alvast enkele toffe deelnemers uit!

Van piano’s, violen en drumstellen tot ukuleles, blokfluiten en mondharmonica’s: Muziekhandel Van Sas op de Merodelei 75 is dé plaats om je verstofte muziekcarrière nieuw leven in te blazen. Of je laat het musiceren aan anderen over en koopt er gewoon een cd van Bach of Kapitein Winokio.

De echte keukenprinsen en -prinsessen kunnen dit weekend terecht bij Kooktijd in de Leopoldstraat 8. Je vindt er het must-have keukengereedschap voor binnen en buiten en krijgt er bovendien alle informatie die je nodig hebt over de materialen en de beste gebruikswijze. Een bezoekje waard als je nog op zoek bent naar een kwalitatieve barbecue, een stevige, ouderwetse, gietijzeren stoofpot of zelfs het meest eenvoudige keukengereedschap, zoals een aardappelmesje!

Daarnaast wordt in Turnhout ook een fashion- en lifestyle-event georganiseerd waar enkele influencers je in de boetieks laten kennismaken met de nieuwste modetrends. Je kan ook een bezoek brengen aan de pop-updesignmarkt en er wordt animatie voor jong en oud voorzien.

Ben je benieuwd welke topadresjes nog meer meedoen aan het Weekend van de Klant? Je vindt ze allemaal hier!

Afbeelding © Stad Turnhout