• Eten en drinken

Diverso: een stukje Italië op je bord

Eten en drinken |

Een maaltijd van Diverso zal je doen dromen over la bella Italia. Enkel de meest verrukkelijke smaken van een verse, eenvoudige maar verfijnde Italiaanse keuken komen op jouw bord terecht. Daar zetten uitbater Franco en zijn vrouw Diane zich iedere dag met veel trots voor in!

Diverso in de Steenweg op Turnhout 33 te Oud-Turnhout is een winkel en traiteurszaak, gespecialiseerd in Italiaanse voeding. In de winkel kan je terecht voor charcuterie, droge en verse voeding, kazen, olie’s en een ruim aanbod aan wijnen. Stuk voor stuk Italiaanse en Belgische specialiteiten! Verder zijn er ook verscheidene huisgemaakte gerechten waar je nauwelijks aan kan weerstaan.

Ook voor jouw feesten kan je rekenen op de service van traiteur Diverso. Dankzij Diverso kan jij jouw gasten een overheerlijk 4-gangenmenu voorschotelen, zonder dat je er uren voor in de keuken hebt gestaan. Het menu bestaat uit een gezellige starter, een voorgerecht, hoofdgerecht en een zoete afsluiter. Verschillende opties zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Neem zeker eens een kijkje op de website, maar best niet op een lege maag! Door al die prachtige foto’s van heerlijke gerechtjes, zou je wel eens honger kunnen krijgen.

Afbeelding © Diverso