• Shopping

Doe eens een bloemendoos cadeau

Shopping |

Geen idee wat je moet kopen als geschenk en vind je een bos bloemen nogal afgezaagd? Wat dacht je dan van een doos met bloemen, met ook nog eens bloemen die je niet in iedere bloemenwinkel vindt?

In de nieuwe bloemenwinkel Gardensia in Turnhout kan het. Uitbaters Furhad en Romina, die sinds jaar en dag in Turnhout wonen, maar roots hebben in Kirgizië, waren al langer op Instagram bezig met het maken en fotograferen van prachtige bloemendozen en een winkel was de logische volgende stap. Een bloemendoos is exact wat je je voorstelt bij de naam. De bloemen worden via oasis vastgestoken in een doos en blijven heel lang vers. Het ziet er bovendien ook superleuk uit!

Het gebruik van bloemendozen is ook in Kirgizië heel populair. Naast deze dozen kan je in de winkel Gardensia Bloemen Boutique ook de gekende ruikers bloemen, kamerplanten en droogbloemen verkrijgen. Om zich van andere bloemenwinkels te onderscheiden, proberen Furha en Romina bloemen aan te kopen die je elders niet vindt. Spring dus zeker eens binnen in de Herentalsstraat 3 in Turnhout voor een boeketje dat wél origineel mag zijn!

Iedere dag open, behalve op maandag. Dinsdag tot zaterdag van 9u tot 18u en op zondag van 12u tot 17u.

Afbeelding © Gardensia Bloemen Boutique