• Eten en drinken

Doe jij mee aan Tournée Minérale?

Eten en drinken |

Doe jij opnieuw (of voor de eerste keer) mee aan Tournée Minérale?

Sinds 2017 engageert de bewustmakingscampagne Tournée Minérale mensen om een maand lang geen alcohol te drinken. De campagne wordt georganiseerd door Stichting Tegen Kanker, de Druglijn en het Vlaams Expertisecentrum voor Alcohol en andere Drugs.

De gehele maand februari benadrukt Tournée Minérale de voordelen van drinken met mate en geeft tips & tricks om dat te volharden via hun site.

Het is niet altijd even gemakkelijk om een glaasje voorbij te laten gaan op je traditionele aperitiefmomentjes. Om het tijdens die momentjes toch gezellig te houden, gingen we op zoek naar een zaak in Turnhout waar je heerlijke mocktails (non-alcoholische cocktails) kan bestellen. Een van de zaken die we vonden is The Hangover Club!

Bij The Hangover Club kan je verschillende heerlijke mocktails bestellen. Ze smaken niet alleen lekker, maar ze zijn ook aantrekkelijk voor het oog in een leuk flesje. Je dient online te bestellen voor donderdag 23 uur. Bij een aankoop van 50 euro worden de mocktails gratis aan huis geleverd, onder de 50 euro kan je ze gratis ophalen op vrijdag en zaterdag tussen 17u en 19u.

Met deze tip overleef je deze korte maand zonder alcohol zonder problemen!

Afbeelding ©