• Shopping
  • Wat te doen

Een blik achter de schermen bij U-Well op Dag van de Ambachten

Wat te doen |

Neem je agenda er alvast bij, want onze volgende tip wil je écht niet gemist hebben! Op zondag 21 november is het Dag van de Ambachten in België en ook in Turnhout krijg je de kans om een blik achter de schermen te werpen bij een getalenteerd juwelier. Grijp deze kans om kennis te maken met het hele ontwerpproces, vanaf het legeren van goud tot het afgewerkte juweel.

Tine Praet heeft zich gespecialiseerd in haar vak. Dat merk je aan haar indrukwekkend palmares aan opleidingen en workshops. Maar ook gewoon aan de prachtige ontwerpen die ze maakt voor haar zaak U-Well. Ze heeft wel 35 jaar ervaring als gediplomeerde juweelontwerpster, zilver- en goudsmid en kristaltherapeute. Haar juwelen maakt ze op ambachtelijke wijze en met 3D-design, wat haar de officiële erkenning als ambachtsvrouw opleverde. Verschillende materialen kunnen gebruikt worden: hout, edelmetaal en edelstenen. En elk ontwerp krijgt een waardecertificaat.

Hoe ze dat allemaal doet, kan je zelf ontdekken op Dag van de Ambachten. Kom langs tussen 10u en 16u30, in de Rubensstraat 21!