• Eten en drinken
  • Shopping

Een box vol plaatselijk lekkers

Shopping |

Kan jij als trotse Turnhoutenaar vol overtuiging zeggen dat je de Turnhoutse streekproducten allemaal goed kent? Nee? Vrees niet, want wij hebben de perfecte oplossing: De Klein Engelandmand!

De Klein Engelandmand is een geschenkbox boordevol met streeklekkers en perfect als relatie-, eindejaars- en verjaardagsgeschenk. Of als je ’t aan ons vraagt: de perfecte mand om jezelf te verwennen en Turnhout nog beter te leren kennen. Er zijn twee standaardmanden beschikbaar, van €30 of €50.

De kleinste mand bevat twee streekbiertjes, appelsap van Boer Roes, Puro koffie en thee, huisgemaakte gelei van de Klein Engelandhoeve, Turnhoutse speelkaarten en Kempense geitenkaas van Boer Polle of een potje honing van de stadboerderij. De grotere geschenkmand bevat daarbovenop nog twee extra streekbieren, een set wandelkaarten van het Turnhoutse Vennengebied en pesto Christine Roelofs.

Als jij ook al begint te watertanden bij de gedachte aan al dat lekkers, haast je dan naar het bezoekerscentrum van de Klein Engelandhoeve. Bovendien zijn alle streekgebonden producten ook apart verkrijgbaar en kan je ook zelf een geschenkmand samenstellen!

📍 Klein Engeland 29, 2300 Turnhout

Afbeelding © Klein Engelandhoeve