• Shopping

Een unieke outfit vind je bij Fashion Room

Shopping |

Dat zonnetje smaakt naar zomer! Volledig in de stemming om een dagje te shoppen en je zomergarderobe aan te vullen? Dan hebben wij een leuk adresje.

Fashion Room in de Patersstraat 22 heeft een exclusief maar betaalbaar aanbod dameskleding. Je vindt er Deense merken die hier in Turnhout exclusief verkocht worden. Ben je op zoek naar iets uniek? Dan is een bezoekje aan deze zaak zeker de moeite. Naast Deense merken vind je ook tal van bekende Nederlandse merken en prêt à porter mode uit Parijs en Italië. Het adresje bij uitstek in Turnhout voor een unieke outfit!

In normale omstandigheden kan je hier ook genieten van een leuk concept! Met een groep van 6 tot 10 personen kan jij bij Fashion Room op een weekavond tussen 19 en 22 en op zaterdag tussen 17 en 20 genieten van persoonlijke begeleiding voor een toffe outfit. Jij en je vriendinnen worden ontvangen met een glaasje bubbels (of iets fris). Heb je de juiste outfit gevonden? Dan worden jouw haren gestyled en mag je plaatsnemen in de stoel van de visagist. Na dit leuk proces wacht de fotograaf op jij en je vriendinnen voor een leuke fotoshoot. Eentje voor op je bucketlist eens de maatregelen het toelaten?

Afbeelding © Fashion Room