• Eten en drinken

Ervaar de zuiderse gastvrijheid bij Gastrobar Gaston!

Eten en drinken |

Nieuwe hotspots in Turnhout, daar zijn wij altijd voor te vinden! We stellen je dan ook graag deze nieuwkomer voor: Gastrobar Gaston. Nu ja, nieuwkomer? Wie graag eens een culinaire uitstap in het Turnhoutse maakt, zou uitbaters Steffi en Piet-Hein al kunnen kennen van hun andere zaken. Zegt de naam Louis jou bijvoorbeeld iets? Of ken je Brasserie Flor in Beerse? Ja, dat zijn de grote broertjes van Gaston.

Steffi Van de Sande en Piet-Hein Van Spaendonck zijn beste vrienden die elkaar leerden kennen op de werkvloer van een Turnhoutse brasserie. In 2017 zag Brasserie Flor het levenslicht als project van Piet-Hein en ging Steffi er aan de slag als zaalverantwoordelijke. Samen beslisten ze in 2019 om ook Louis te openen in Turnhout. En nu was het dus tijd voor de volgende stap: Gastrobar Gaston!

Het kleurrijke interieur met een Azteekse muur en grote cactus werd mee vormgegeven door binnenhuisarchitect Bjorn Verlinde. Een heel zuiders sfeertje dus, maar onder het motto ‘just good food en drinks’ brengen Steffi en Piet-Hein de hele wereld naar je bord. Met zuiderse gastvrijheid zullen heerlijke sharing gerechten en classy cocktails op tafel getoverd worden.

Hoewel de recepten van over de hele wereld komen, komen de ingrediënten van eigen bodem. De Gaston heeft namelijk een eigen moestuin! Dagelijks worden de verse groenten geplukt en nog dezelfde dag zullen ze op jouw bord terecht komen. Veel verser dan dit, kan het dus niet worden. Dankzij al de gezonde groentjes, wordt jouw bord al even kleurrijk als het interieur.

Kom zeker eens langs, de glimlach waarmee je ontvangen wordt, werkt aanstekelijk. De Gaston opent de deuren om 11u30 en blijft van maandag tot donderdag open tot 23u30. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot 01u! Op zondag blijft de zaak gesloten voor de wekelijkse siësta.

📍 Gastrobar Gaston: Le Bon, Vianenstraat 40, 2300 Turnhout

Afbeelding © Gastrobar Gaston