• Wat te doen

Expo ‘Begijn van arduin’ gaat laatste maand in

Wat te doen |

Heb je de expo ‘Begijn van arduin’ nog niet bezocht, dan is december jouw laatste kans. De expositie ging van start op 9 december 2020 en loopt nog tot 1 januari 2022 in het Begijnhofmuseum.

De expo laat je kennismaken met impressies van het Begijnhof door dichter Geert De Kockere. Die impressies kunnen voorkomen in de vorm van haiku’s, korte gedichten met een 5-7-5 lettergrepenstructuur, of in de vorm van foto’s die Geert met zijn smartphone trok. Hiermee brengt de dichter een ode aan de stilte en de rust van het Begijnhof en neemt hij je mee in zijn gedachten.

Toegang tot het museum kost € 5, maar voor houders van de museumpas is de tentoonstelling gratis te bezoeken! Met een museumpas krijg je een jaar lang gratis toegang of grote kortingen bij meer dan 200 musea en tentoonstellingen. Een absolute aanrader voor fans van museumbezoeken, dus. Heb je de museumpas nog niet of wil je er iemand mee verrassen tijdens de feestdagen, koop hem dan hier voor maar € 59. Nu ook met een leuk Limited Edition ontwerp van David Hockney!

Afbeelding © Musea Turnhout