• Jobs

Ga aan de slag in de boeiende pretparkwereld van ‘t Plezantste Land!

Jobs |
sfeerbeeld Bobbejaanland

Bobbejaanland heeft vast geen introductie meer nodig. Het pretpark in Lichtaart, geesteskind van Bobbejaan Schoepen, moet zowat de leukste belevenis in Antwerpen zijn (en daarbuiten) zijn! Heb je tijdens een van jouw bezoeken ooit al eens gedacht ‘Wauw, hier zou ik wel alle dagen willen zijn’? Dan hebben we goed nieuws, want Bobbejaanland is op zoek naar nieuwe medewerkers.

Ook dit jaar is het pretpark weer op zoek naar seizoensmedewerkers. Misschien is een baan als attractie-operator, als medewerker bij de entree, horeca of merchandising, of als onderhoudspersoneel wel iets voor jou? Daarnaast is Bobbejaanland ook op zoek naar een straffe elektricien. Ben jij een nauwkeurige en technische probleemoplosser, is veiligheid altijd jouw prioriteit en heb je een logisch redeneringsvermogen? Dan is deze job vast iets voor jou!

Daartegenover staat een afwisselende job in een boeiende en dynamische omgeving en een contract van bepaalde of onbepaalde duur. Is dit jouw roeping, solliciteer dan gauw via bobbejaanland.jobtoolz.com. Meer info vind je hier.