• Shopping

Geef je woning extra pit met kunst van Art gallery Mara

Shopping |

Heb je soms het gevoel dat er iets ontbreekt in je huis? Een lege plek aan de muur of een grote open ruimte in de living, maar je weet niet wat ermee te doen? Misschien is een echt origineel kunstwerk wel wat jij nodig hebt! Een bezoekje aan Art gallery Mara biedt je vast inspiratie om de ruimte de juiste invulling te geven.

Kunst wordt gemaakt om gezien te worden. Wanneer je een kunstwerk uit de gallerij mee huiswaarts neemt, wordt het vast dé blikvanger in jouw woning. Bovendien krijg je ook een echtheidscertificaat, ondertekend door de kunstenaar. Vaste waarden in de gallerij zijn Georges de Groot, Piet van Riel, Irénée Duriez, André Goezu, Achilles Cools, Nest Onzea, Dawid Wojtalewicz, Wenefrida, Brénine, Wim Beullens, Eddy Stuyck, Jan-Peter van Opheusden, Jacques Tortelboom, Cor van de Korput, Freddy Van Dyck, Jan Goossens, Leo Peeters, Leo Verachtert, Rudy Thijs, Karel Van de Ven , Javier Trelis Sempere en Mara-leen.

Er is een breed aanbod van kleurrijke schilderijen, litho’s etsen en sierlijke beeldhouwwerken. Wil je een greep uit het aanbod al eens bekijken? Dat kan op https://www.art-gallery-mara.be. Een bezoek brengen aan de gallerij kan op maandag, dinsdag en zaterdag van 9u tot 14u en op donderdag, vrijdag en zondag van 14u tot 18u.

📍 Art gallery Mara: Baron Frans du Fourstraat 4 bus 11-12
2300 Turnhout

Afbeelding © Art gallery Mara