• Shopping
  • Wat te doen

Geef jezelf ook wat cadeautjes tijdens de Wintershopping!

Wat te doen |

December staat alweer voor de deur en dat wil zeggen dat de feestdagen eraan zitten te komen! En bij die feestdagen horen vanzelfsprekend ook sfeer, gezelligheid, familie en (veel) cadeautjes. Omdat veel mensen moeten werken en doordeweeks moeilijk tijd vinden om te shoppen en cadeautjes te vinden, openen de Turnhoutse handelaars binnenkort twee weekends na elkaar, voor een gezellige wintershopping. Een terwijl je lustig cadeautjes voor je familie en vrienden verzamelt, kan je op verschillende plekken ook een cadeautje voor jezelf scoren! 🎁

Tijdens de weekends van 11 & 12 en 18 & 19 december zijn de winkels ook geopend op zondag, van 13u tot 18u. Zo krijg jij wat extra tijd om het perfecte kerstcadeau met extra ✨ WAUW-gevoel ✨ te vinden. En je kan jezelf ook lekker verwennen! Kom je de cadeau-kar tegen, houd dan even halt om snel een vraag te beantwoorden. In ruil krijg je een prachtig kerstornament ⛄. Of maak er meteen een gezellig uitje met de familie of vrienden van en stop bij fotopunt om een leuke kerstfoto te maken. Vergeet jullie mooiste glimlach niet mee te nemen!

Wanneer je in één van de deelnemende handelszaken ten slotte een pracht van een kerstcadeau vindt, ter waarde van minimum € 30, ontvang je ook nog een kraslot. Daarmee maak je kans op verschillende leuke prijzen. Een cadeautje voor een ander, en eentje voor jezelf! En vergeet de dag niet af te sluiten met een warm drankje om te ontdooien, zoals een sterke koffie of warme chocomelk, met of zonder amaretto, bij de plaatselijke horeca 😉.

Afbeelding © Stad Turnhout