• Wat te doen

Hedendaagse Kempense kunst in nieuwe tentoonstelling van het Taxandriamuseum

Wat te doen |

Over exact één week is het zover. Dan opent het Taxandriamuseum opnieuw zijn deuren voor een nieuwe tentoonstelling: ‘Passage. Kempense Kunst nu’. Gedurende de maand september was het museum gesloten om de voorbereidingen zo vlot mogelijk te laten verlopen. De tentoonstelling zet werken van hedendaagse kunstenaars in de kijker.

Kunst mag je in een zeer brede zin interpreteren. Met werken van schilders, beeldhouwers en fotografen tot werken van animators, licht-, strip- en tattookunstenaars, vormt deze tentoonstellingen een originele beleving en parcours door het museum. De verschillende werkwijzes, materialen en achtergronden van kunstenaars, zorgen voor een zeer persoonlijke invulling van het thema.

De tentoonstelling is te bezichtigen vanaf 1 oktober 2021 tot en met 29 augustus 2022 in het Taxandriamuseum. Bezoek jij wel vaker musea? Dan hebben we nog een tip! Met de museumpas kan je voor slechts €59 één jaar lang de vaste collecties en tijdelijke expo’s van meer dan 200 musea gratis of met een grote korting bezoeken. Bestel jouw museumpas hier.

Afbeelding © Stad Turnhout