• Eten en drinken

Heerlijk genieten in restaurant Broosend Hof!

Eten en drinken |

Het Broosend Hof in Oud-Turnhout, dat is 100% genieten! In 2008, midden in een financiële crisis, zette een dappere man met droom de stap naar een eigen restaurant. Maar het verhaal van Koen Janssens en Sandra Verbraeken, de gelukkige uitbaters, begint al een pak vroeger, in 1997, toen ze elkaar leerden kennen. Een verhaal waar ze trots op zijn en waarvan je dan ook alle mijlpalen kan lezen op de website!

Het Broosend Hof situeert zich niet ver van de bosrand, aan de rand van een woonwijk in Oud-Turnhout. Een oude hoeve is prachtig gerestaureerd en omgetoverd tot een nostalgisch restaurant, waar alleen eerlijke, pure gerechten om je bord verschijnen. Down-to-earth, persoonlijk en naar smaak van de gasten, zowel binnen als buiten op een gezellig terras.

Wat ooit een oude stal was, werd bovendien een fijne locatie voor alle feesten! Geen zorgen, die stal is nu een ruim en stijlvol ingericht salon. Dat biedt allerlei mogelijkheden en de groene voortuin is ook nog eens het perfecte decor voor een aperitief.

Zin om eens echt te kunnen genieten, dan raden we Broosend Hof zeker aan! Reserveer jouw plekje op www.broosendhof.be.

Afbeelding © Broosend Hof