• Eten en drinken

Heerlijk tafelen en een vzw steunen, dat kan bij Hert!

Eten en drinken |

Ben je al op zoek naar leuke adresjes om te tafelen vanaf mei? Dan hebben wij een leuke tip!

Alex verhoeven zet namelijk een geldinzamelingsactie op poten van zodra de deuren van zijn restaurants opnieuw open mogen. Het goede doel? ‘Zevendonk voor Muco’. Het doel? 50.000 euro! Om dat te bereiken wil Alex 1 à 1,50 euro per tafel in zijn restaurants doneren.

De vzw Zevendonk voor Muco werd 20 jaar geleden het leven ingeropen voor een gezin in Zevendonk dat drie mucopatiënten telt. De vrijwilligers van de vzw informeren en sensibiliseren over mucoviscidose. Alex kiest de vzw niet toevallig, een van de patiënten uit het gezin is al jaren een goede vriend. Sinds hij meeging in een proefproject van een nieuw medicijn heeft hij een pak minder last van de ziekte.

Alex zal blijven doorgaan tot hij aan 50.000 euro zit. Indien het een succes is, is de kans groot dat hij verdergaat met geld inzamelen voor het goede doel. Of dat hetzelfde goede doel zal blijven, is nog niet zeker.

Wil jij de inzamelactie steunen? Reserveer dan alvast een plaatsje bij Hert in Turnhout. In de toekomst zal je ook kunnen steunen door te reserveren in de twee komende horecazaken van Alex: Bink en Gust.

Afbeelding © Hert