• Wat te doen

Jesse Dockx blaast het dak eraf!

Wat te doen |

De speelman zit op het dak. Letterlijk dan, want zondag komt Lillenaar Jesse Dockx met zijn kwartet naar de Warande in Turnhout. Zij zullen met eigen muziek de Turnhoutenaars entertainen vanop het dak van de Warande!

De drummer groeide op in een wereld van muziek. Zo was zijn vader trombonist en nadat hij de smaak van jazz te pakken kreeg, genoot hij een opleiding in de muziekschool in Herentals. Onlangs studeerde hij af in het conservatorium van Antwerpen.

Wil je Jesse graag aan het werk zien? Dan is deze zondag misschien een van je laatste kansen voor een tijdje. Volgend schooljaar wisselt de drummer namelijk de skyline van Turnhout in voor die van New York. Daar gaat hij studeren aan het City College of New York. Een logische keuze, gezien New York het epicentrum is van de jazzmuziek. Hoewel Jesse enorm hard uitkijkt naar zijn studies daar, pleit hij ook om een aantal keer terug te komen om concerten te spelen in Jazzclub De Singer. Hij werd gevraagd om er volgend seizoen artist in residence te zijn.

Wil je Jesse zondag graag aan het werk zien? Bestel dan nog snel je tickets via https://bit.ly/JesseDockxWarande

Afbeelding © Warande