• Shopping

Maak van je tuin een reisbestemming met Hanolux!

Shopping |

Zit jij al volledig in de zomersfeer? Hoe kan het ook anders met die temperaturen!

Zet je de reisplannen nog even opzij dit jaar, maar wil je wel optimaal genieten van de zomer? Maak dan van je tuin een reisbestemming door ze volledig zomerklaar te zetten. Lijkt je dat een goed idee? Wij hebben alvast een gouden tip!

Hanolux blaast dit jaar namelijk 50 kaarsjes uit! Dat wil zeggen 50 jaar ervaring in het op maat maken van wellness projecten en outdoor living. In 1971 opende de schoonvader van Annemie een kleine showroom waar je zonnewering kon kopen. In de laatste 50 jaar is die winkel uitgegroeid tot een showroom van 3000 m² waar jij je volledig kan laten inspireren door jaccuzzi’s, sauna’s, terrasverwarming, tuinmeubels en meer met voornamelijk Belgische merken in het assortiment. Kortom alles om van jouw tuin en/of terras een echt paradijs te maken. Zalig om zo de zomer in te gaan!

Hanolux is een echte pionier in outdoor lifestyle. Zo kwamen ze 35 jaar geleden als een van de eersten in België met het concept ‘bubbelbaden’. Iets dat we vandaag de dag niet kunnen missen als we aan wellness denken.

Voor hun 50ste verjaardag wil Hanolux hun klanten verwennen. Daarom komen ze met leuke extraatjes en verrassingen. Benieuwd wat die precies zijn? Kom dan langs in de showroom in de Steenweg op Zevendonk 191-195 te Turnhout. Neem alvast eens een kijkje op de site via http://bit.ly/hanolux50jaar!

#ad