• Wat te doen

Parkwijk Vibes Festival met Turnhouts talent en animatie

Wat te doen |

Over 3 dagen is het zover, dan wordt op 18 september op het Haagbeemdenplantsoen in Turnhout het Parkwijk Vibes Festival georganiseerd. Tussen 14u en middernacht kan je er genieten van lekkere hapjes en drankjes (en suikerspinnen!) en leuke randanimatie met springkastelen, boetseerworkshops en grime. Maar vooral: een fantastische line-up met Turnhoutse muzikale talenten en de énige echte Metejoor!

Het festival wil op een leuke manier aandacht vestigen op de Parkwijk en het Turnhouts muzikaal talent. Verveelde kinderen zal je er niet tegenkomen, daar zijn er teveel leuke activiteiten voor voorzien! Een pannakooi om te voetballen, kindergrime, springkastelen of boetseren: het kan allemaal. En dat allemaal gratis.

Ook Metejoor, die met hits zoals 1 op een miljoen en Rendez-Vous niet meer weg te denken is van de Vlaamse radiozenders, zal aanwezig zijn. De zanger was tot voor kort nog sportleerkracht en opvoeder op de school Campos in Turnhout.

Om dit allemaal mee te maken moet je op 18 september naar het Haagbeemdenplantsoen in Turnhout afzakken. De toegang is gratis!

Afbeelding © Parkwijk Vibes Festival