• Eten en drinken
  • Wat te doen
  • Weetjes

Slagerij Peeters-Govers breidt uit!

Weetjes |

We starten de week met fantastisch leuk nieuws! Slagerij Peeters-Govers, die je vindt in Turnova, breidt uit. Maar dat is niet alles, want vanaf 22 juli zal de populaire slagerij door het leven gaan als ‘Versatelier’. Een nieuwe naam én een uitbreiding van het assortiment, dat moet gevierd worden!

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juli stellen ze hun nieuwe assortiment in samenwerking met eetconceptstore EEThentiek uit Arendonk feestelijk voor. Bovendien kan je er dan genieten van exclusieve proevertjes en promo’s. Om de festiviteiten voor te bereiden sluiten ze even de deuren tot en met 21 juli. Zo zijn ze donderdag volledig klaar om te knallen!

Als je belang hecht aan kwalitatieve en verse producten zal je in het ‘Versatelier’ zeker je ding vinden. Vanaf donderdag kan je er naast hoogwaardig vers vlees en charcuterie ook terecht voor een nieuw assortiment bereide gerechten, verse maaltijdsalades, lunchbowls, wraps, verse groenten en fruit, delicatessen én sharingschotels om u tegen te zeggen. Wij gaan donderdag alvast langs voor de chef's choice plank, een plank met een fijne selectie tapas en de beste hammen.

Tot in het Versatelier!

foto: Fotografie Dimitri Janssens