• Wat te doen

Spot badeendjes en win een tuinfeest!

Wat te doen |

Kijk je ernaar uit om je vrienden en/of familie te ontvangen in jouw tuin? Dat kan misschien volledig op kosten van Hillewaere Vastgoed! Zij organiseren voor het tweede jaar op een rij een ‘Lucky Duck-wedstrijd’.

Met de wedstrijd ga je tijdens een virtueel 3D-huisbezoek op zoek naar badeendjes. Vorig jaar kreeg de winnaar een jacuzzi, dit jaar krijgt de winnaar een gezellig tuinfeest. Nu de buitenbubbel weer groter is en je van het zonnetje kan genieten met vrienden en familie met een fris drankje en lekker eten, willen wij ook wel zo’n tuinfeest winnen!

Zin om mee te doen?

Alle woningen op de website van Hillewaere Vastgoed kunnen momenteel virtueel bezocht worden in 3D. In één van die woningen zitten vijf badeentjes verstopt. Achter de eendjes zit een vraag verscholen. Beantwoord je een vraag correct, dan krijg je één letter van het codewoord. Als je het codewoord correct invult op het wedstrijdformulier én je de schiftingsvraag dicht benadert, maak jij kans op het tuinfeest. Leuk toch?

Zin in? Bezoek dan snel https://bit.ly/hillewaerewedstrijd en spot die badeendjes! Je kan nog deelnemen tot en met 15 augustus 2021. De winnaar mag zelf een datum vastzetten voor het feest in september of oktober. Veel succes!

Afbeelding © Hillewaere Vastgoed