• Shopping

Valentijnstip! Altijd stijlvol met de wekelijks nieuwe collecties bij TuniQ

Shopping |

Spring jij regelmatig binnen bij TuniQ? Zeker doen, want deze leuke fashionstore vernieuwt iedere week de collectie! Om zeker niks leuks te missen, piep je toch best geregeld eens in de etalage. Wij zijn al helemaal verliefd op de elegante jurkjes in pastelkleuren en de felgekleurde blouses en truien! En over verliefd gesproken: het is binnenkort Valentijn. En laat TuniQ nu net enkele fijne halskettingen, armbanden en ringen hebben, die een ideaal geschenkje zouden zijn.

En laat ons ook niet vergeten dat de solden deze maand volop lopen! De modieuze en betaalbare dameskleding die je gewoonlijk bij TuniQ vindt, wordt zo nóg meer betaalbaar. Die nieuwe jas en warme trui voor de laatste koude dagen, en nog meer leuke stukken en accessoires, koop je nu met 20, 40 of wel 50% korting!

Heb je nu al heel veel zin om je kledingkast te vernieuwen (of wil je eens in de collectie snuisteren op zoek naar een valentijnsgeschenkje?), ga dan zeker eens langs! Je vindt de winkel in de Steenweg op Diest 68, 2300 Turnhout.

Afbeelding © TuniQ