• Eten en drinken

Verwen jezelf met lekkers bij koffiehuis ‘t Kan Wél

Eten en drinken |
© T kan wel

Een flinke dosis optimisme, positiviteit en lekker eten. Daarvoor moet je bij ‘T Kan Wél zijn! Dit koffiehuis is een project van ARKTOS, waar jongeren in kwetsbare situaties, personen met een beperking en vrijwilligers een zinvolle invulling aan hun dag kunnen geven.

De medewerkers kunnen er allemaal rekenen op een vaste dagstructuur, regelmaat en dagelijks terugkerende taken. Daarnaast wordt ook hun zelfredzaamheid vergroot door actief met hen op zoek te gaan naar groeikansen, sterktes en succeservaringen. En zo goed als er gezorgd wordt voor de medewerkers, zo goed zorgen zij voor de klanten! Je kan er genieten van een topservice en een heerlijke menukaart, met bijvoorbeeld thee, koffie, warme chocomelk of verse soep. Je kan er ook proeven van een (deluxe) ontbijt, of een snelle hap van een pannenkoek, wafel, appeltaart of zelfgemaakte cake.

Kom het zelf ontdekken in de Leopoldstraat 28, 2300 Turnhout, op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 9u en 16u. Meer informatie vind je op de Facebookpagina.