• Jobs

Vind de job van je leven als mechanieker bij Tracs BV!

Jobs |
SONY DSC

Speelde je als kind al met speelgoedauto’s en -vrachtwagens en is dat er nooit meer echt uitgegroeid? De liefde voor de voertuigen heeft zich misschien zelfs omgezet in een gespecialiseerde opleiding, of een hobby waarbij je in je vrije tijd niets liever doet dan ‘prullen aan auto’s’. Lees dan zeker even mee, want deze vacature bij Tracs BV zou zomaar even de job van je dromen kunnen zijn!

Tracs BV staat in voor het onderhoud van en herstellingen aan chapemachines en vrachtwagens van allerlei merken. Met reeds 20 jaar ervaring op de teller staat het bedrijf sterk in pneumatische en hydraulische systemen, elektronica als boordcomputers en PLC-sturingen en blijft het op de hoogte van alle ontwikkelingen in het vakgebied.

Nu is Tracs BV op zoek naar gemotiveerde en leergierige mensen, die al enige kennis van techniek hebben. Niet alleen door opleiding, maar ook kennis die opgebouwd is door zelf aan auto’s te sleutelen, want het bedrijf gelooft dat wie iets wil leren, dat zeker kan! Ervaring met de chapemachines is dus niet vereist. De voornaamste verwachtingen van jou als kandidaat, zijn dan ook jouw motivatie, leergierigheid en eerlijkheid, waarmee je hen omver kan blazen.

Er worden zowel mechaniekers gezocht die al wat hoger op de ladder staan, als ‘handlangers’ die nog onderaan de ladder moeten beginnen. Je komt terecht in een klein, gedreven team in een branche waar ongelooflijk veel te leren valt. Er wordt gewerkt in daguren en je kan rekenen op een verloning volgens ervaring en maaltijdchecques van €5,00/dag.

Op een dag vind je de job van je leven!

Is Tracs BV jouw match made in heaven? Stuur je CV naar info@tracs-bvba.be!