• Eten en drinken

Zin in een Italiaanse avond? Dan hebben wij een adresje in Turnhout!

Eten en drinken |

Een spaghetti bij de Italiaan. Het was voor veel mensen een vaste waarde in hun week voor tijden van corona. Gelukkig is het niet omdat we een bezoekje aan onze favoriete restaurants even moeten laten, dat we niet kunnen genieten van het heerlijk eten op hun menu!

Bij Trattoria De Marco in de Merodelei 18 denken ze er ook zo over. Met hun ovenverse pizza’s en heerlijke pasta’s hebben zij het hart van menig Turnhoutenaar al kunnen veroveren. Bij Trattoria De Marco vind je een simpele, maar vooral heerlijke Italiaanse keuken. Door de maatregelen kunnen ze natuurlijk hun zaak niet openhouden voor het publiek, maar wat je wel kan doen is bestellen van hun takeawaymenu! Je kan bestellen van woensdag tot zondag tussen 17:00 en 21:00 via 014 411 037. Op woensdag worden enkel takeway pizza’s gemaakt. Benieuwd naar het assortiment? Neem dan zeker een kijkje op de website via http://bit.ly/trattoriademarco. Onze favoriet?

Heb jij zin in een romantische Italiaanse avond met je partner of wil je gewoon genieten van heerlijke pizza’s met je gezin of nauw contact? Dan is dit een topper in Turnhout!

Afbeelding © Trattoria De Marco